მუკუზანი

ღვინო ხასიათდება მუქი ლალისფერი შეფერილობით, მკვეთრად გამოხატული ჯიშური არომატით, მწიფე ტყის ხილის ნაზი ბუკეტით, რომელშიც გამოიყოფა ჟოლოს ტონები. გემოზე ღვინო ჰარმონიულია, რბილი და ხავერდოვანი, შესანისნავად დაბალანსებული ტანინებით.

ღვინო გემრიელია შემწვარ ხორცთან, სტეიკთან და საშუალოდ დაძველებულ ყველთან.

უკეთესია დალევის წინ ჩააციოთ 17-19˚C-მდე

წითელი მშრალი ღვინო
ყურძნის ჯიში: საფერავი
წარმოშობა: კახეთის რეგიონი, მუკუზნის სპეციფიკური ზონა
მოცულობა: 750 მლ
ალკოჰოლი: 11-13%