მონტეპულჩიანო

ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში, არის წითელი ფერის და აქვს მონტეპულჩიანოსათვის დამახასიათებელი ძლიერი ჯიშური არომატი, რომელშიც აქცენტი კეთდება მაყვლისა და ჟოლოს ტონებზე. მას აქვს დახვეწილი, სრული, ნაზი და ხავერდოვანი გემო, რომელიც დიდხანს რჩება დაგემოვნების შემდეგ.

მიირთვით ხორცთან, ბოსტნეულთან და დავარგებულ ყველთან ერთად.

უმჯობესია დალევის წინ ჩააციოთ 17-19 ˚C -მდე

წითელი მშრალი ღვინო
ყურძნის ტიპი: 100% მონტეპულჩიანო
წარმოშობა: კახეთის რეგიონი
მოცულობა: 750 მლ
ალკოჰოლი: 11-14%